Köksrenovering i Hässelby med KM1 Bygg

Varför välja KM1 Bygg för din köksrenovering i Hässelby?

Vi på KM1 Bygg förstår att köket är hjärtat i ditt hem. Vårt team av kvalificerade hantverkare och designers är specialiserade på köksrenoveringar och vi är stolta över att kunna leverera skräddarsydda lösningar som motsvarar våra kunders visioner och behov. Vi är certifierade och följer strikta kvalitetsnormer för att säkerställa att varje projekt leder till optimal kundnöjdhet.

Några exempel på köksrenovering vi har utfört

Vårt arbetssätt

Varje köksrenoveringsprojekt börjar med en detaljerad genomgång av dina önskemål och behov. Vi erbjuder personlig konsultation för att definiera projektets omfattning och budget. Därefter arbetar våra designers tillsammans med dig för att skapa en unik design som integrerar funktionalitet och stil

Tjänster inom köksrenovering

  • Planering och design: Vi hjälper till med allt från layout till val av material.
  • Rivning och förberedelse: Säker och effektiv borttagning av befintlig inredning och förberedelser för nya installationer.
  • Installation av köksinredning och apparatur: Vi installerar skåp, bänkskivor, och vitvaror med precision.
  • Målning, kakel och finish-arbeten: Våra experter sätter de sista detaljerna med omsorg och kvalitet

Effektiv budgethantering

Vi förstår vikten av en välhanterad budget i varje renoveringsprojekt. Vårt team arbetar tätt med dig för att fastställa en realistisk budget och håller noggrant koll på kostnaderna genom hela processen. Transparent kommunikation är nyckeln, och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar utan att överskrida din ekonomiska ram.

Kundnöjdhet och eftervård

Efter att renoveringen är avslutad strävar vi efter att överlämna ett kök som inte bara är visuellt tilltalande och funktionellt utan också överensstämmer med dina förväntningar. KM1 Bygg lämnar inget åt slumpen när det gäller kundnöjdhet, och vår eftervårdsservice säkerställer att du är helt nöjd med ditt nya köksutrymme.

Vill du ha en gratis offert?

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar eller för en gratis offert.