Välkommen till KM1 Bygg – Din expert på badrumsrenovering i Stockholm

KM1 Bygg är ett ledande byggföretag i Stockholm, känt för sin expertis och pålitlighet inom badrumsrenovering. Sedan vår start 2005 har vi dedikerat oss åt att förvandla visioner till verklighet genom att leverera skräddarsydda lösningar som möter och överträffar våra kunders förväntningar. Med över ett decennium av erfarenhet, har KM1 Bygg etablerat sig som en betrodd partner för hundratals nöjda kunder över hela Stockholmstrakten.

Vårt team består av certifierade och erfarna hantverkare som är specialiserade på att leverera högkvalitativa renoveringsprojekt med fokus på detaljer och hållbarhet. 

Vi är inte bara experter på badrumsrenovering; vi har även djupgående kunskaper inom köksrenovering och plattsättning, vilket gör oss till en mångsidig partner för alla dina byggprojekt.

Hos KM1 Bygg är vi stolta över att följa branschens strängaste kvalitets- och miljökrav, vilket garanterar att varje projekt inte bara uppfyller, utan överträffar förväntningarna. Vi förstår vikten av att lyssna på och förstå våra kunders behov, vilket återspeglas i vår noggranna planerings- och genomförandeprocess.

Några exempel på uförda badrumsrenoveringar

Varför välja KM1 Bygg för din badrumsrenovering?

När du väljer KM1 Bygg för din badrumsrenovering väljer du inte bara ett byggföretag, du väljer en partner som är engagerad i att skapa det badrum du alltid drömt om. Här är några av de skäl som gör oss till det självklara valet för ditt projekt:

Expertis och erfarenhet: Med över 15 års erfarenhet i byggbranschen har vi den kunskap och tekniska skicklighet som krävs för att hantera alla aspekter av badrumsrenoveringar. Vårt team är sammansatt av branschexperter som är specialiserade på allt från plattsättning till VVS-arbeten, vilket säkerställer högsta möjliga standard på utfört arbete.

Certifierade hantverkare: Alla våra hantverkare är certifierade och har genomgått rigorös utbildning. Detta garanterar inte bara kvalitet utan också säkerheten i ditt hem under hela renoveringsprocessen.

Hög kvalitet på material och arbete: Vi använder bara de bästa materialen som garanterar både estetik och hållbarhet. Vårt engagemang för kvalitet sträcker sig från det minsta kakel till den övergripande strukturella integriteten i ditt nya badrum.

Anpassade lösningar: Vi förstår att varje kund har unika behov och önskemål. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är anpassade efter just dina önskemål och din budget. Oavsett om det handlar om en liten uppdatering eller en fullständig ombyggnation, arbetar vi nära dig för att säkerställa att slutresultatet blir precis som du föreställt dig.

Transparenta processer och kommunikation: Vi tror på öppenhet i alla våra projekt. Från initial konsultation till slutlig leverans, håller vi dig informerad och involverad i varje steg. Detta säkerställer att du alltid är uppdaterad och att projektet fortlöper enligt plan.

Vår renoveringsprocess – Steg för steg

Att renovera ett badrum kan vara en omfattande process, men med KM1 Bygg vid din sida blir det en smidig och stressfri upplevelse. Här är de steg vi följer för att säkerställa att ditt badrumsprojekt blir framgångsrikt:

Konsultation och design: Vi börjar med en personlig konsultation för att förstå dina behov och önskemål. Våra designers arbetar sedan med dig för att skapa en skräddarsydd design som speglar din stil och funktionalitet.

Materialval: Vi hjälper dig att välja material som inte bara ser bra ut utan också varar länge. Från kakel till armaturer, vårt breda sortiment säkerställer att du får precis det utseende och den kvalitet du önskar.

Rivning och förberedelse: Vårt team tar hand om all rivning på ett säkert och effektivt sätt. Vi förbereder också området noggrant för att säkerställa en problemfri installation av nya material och armaturer.

Installation: Våra certifierade hantverkare genomför installationen av allt från plombering till kakelsättning med precision. Vi använder moderna tekniker och verktyg för att garantera högsta kvalitet.

Slutkontroll och rengöring: Innan vi avslutar projektet genomför vi en grundlig slutkontroll för att garantera att allt är perfekt. Vi städar också upp arbetsplatsen så att ditt nya badrum är rent och redo att användas.

När du väljer K.M.1 Bygg för din badrumsrenovering i Nacka kan du förvänta dig en professionell och pålitlig service från början till slut. Vi inleder processen med noggrann analys av dina behov och önskemål, följt av detaljerad planering och kostnadsuppskattning. Vår transparenta kommunikation garanterar att du är välinformerad under varje steg i renoveringsprocessen.

Effektivitet och Minimal Störning

Vi förstår vikten av att hålla tidsramar och budgetar. Våra skickliga hantverkare arbetar effektivt för att minimera störningar i ditt dagliga liv under renoveringen. Vi strävar alltid efter att leverera projekt i tid och inom överenskomna kostnader.

Vanliga frågor om badrumsrenovering

Hur lång tid tar en badrumsrenovering?

En typisk badrumsrenovering kan ta mellan 2 till 5 veckor beroende på omfattningen av projektet och de material som används. Komplexiteten i installationer som VVS och el kan också påverka tidsramen.

Vilken budget bör jag räkna med för en badrumsrenovering?

Kostnaden för en badrumsrenovering varierar beroende på storleken på badrummet och kvaliteten på material och armaturer. En grundläggande renovering kan börja på några tiotusentals kronor medan en mer omfattande och lyxig renovering kan kosta betydligt mer.

Behöver jag söka bygglov för att renovera mitt badrum?

För de flesta inre renoveringar krävs inget bygglov, men det är alltid bäst att kontrollera med din lokala kommun för specifika regler och föreskrifter. Vissa ändringar, speciellt de som påverkar byggnadens struktur eller VVS-system, kan kräva tillstånd.

Hur väljer jag rätt material för mitt badrum?

Att välja rätt material är avgörande för både utseendet och hållbarheten i ditt badrum. Vi rekommenderar att du överväger vattentåliga material som kakel för väggar och golv samt kvalitativa armaturer som kan hantera den dagliga användningen.

Kan jag bo kvar hemma under renoveringen?

Det är ofta möjligt att bo kvar hemma under en badrumsrenovering, men det kan vara bekvämare att planera alternativt boende för att undvika obehag från damm, buller och avbrott i tillgång till viktiga funktioner som vatten.

Hur garanterar ni kvaliteten på arbetet?

Vi garanterar kvaliteten genom att endast använda certifierade hantverkare och högkvalitativa material. Vårt arbete övervakas kontinuerligt och vi utför en detaljerad slutkontroll för att säkerställa att allt är utfört enligt de högsta standarderna.

Vad händer om jag inte är nöjd med resultatet?

Vi strävar efter 100% kundnöjdhet och är dedikerade till att lösa eventuella problem som uppstår. Om du inte är nöjd med någon del av renoveringen, kontaktar du oss så att vi kan adressera och korrigera problemet snarast.

Vill du ha en gratis offert?

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar eller för en gratis offert.