Badrumsrenovering i Norrmalm – KM1 Bygg

Välkommen till KM1 Bygg, din pålitliga partner för badrumsrenovering i Norrmalm. Med många års erfarenhet och en djupgående expertis inom byggbranschen, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som förvandlar ditt badrum till en välkomnande och funktionell oas.

Några exempel på badrumsrenovering

Våra tjänster

Planering och Design:

Vi hjälper dig att skapa en design som inte bara är estetiskt tilltalande utan också funktionell och anpassad efter dina behov. Våra designer tar hänsyn till allt från rumsutformning till materialval.

Rivning

Säker och effektiv rivning av befintliga badrumsstrukturer, inklusive väggar, golv och installationer. Vi ser till att allt rivningsavfall hanteras på ett miljövänligt sätt.

Installation av El- och VVS-System

Våra certifierade tekniker installerar moderna VVS- och elsystem, vilket garanterar att allt är säkert, effektivt och upp till gällande byggnormer.

Golv- och kakelarbete

Installation av högkvalitativa golv- och väggkakel som inte bara ser bra ut utan också varar länge. Vi erbjuder ett brett utbud av material och stilar att välja mellan.

Slutlig inredning och decoration

Detaljer gör skillnaden. Vår slutliga inredning och dekoration kommer att ge ditt badrum den där perfekta touchen som reflekterar din personliga stil.

Varför välja KM1 Bygg?

Expertis och erfarenhet

Med en civilingenjör i byggteknik och omfattande praktisk erfarenhet, garanterar vi att varje projekt hanteras med högsta professionalism och teknisk skicklighet.

Kundfokus

Vi arbetar nära våra kunder genom hela processen, från första konsultation till det färdiga resultatet, för att säkerställa fullständig tillfredsställelse.

Hållbarhet och kvalitet

Vi använder de senaste hållbara materialen och metoderna för att se till att ditt nya badrum inte bara är vackert, utan också miljövänligt och hållbart.

Effektivitet och Minimal Störning

Vi förstår vikten av att hålla tidsramar och budgetar. Våra skickliga hantverkare arbetar effektivt för att minimera störningar i ditt dagliga liv under renoveringen. Vi strävar ALLTID efter att leverera projekt i tid och inom överenskomna kostnader.

Vill du ha en gratis offert?

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar eller för en gratis offert.