Badrumsrenovering i Nacka – KM1 Bygg

Välkommen till KM1 Bygg, din pålitliga partner för badrumsrenovering i Nacka. Vi har mer än 20 års erfarenhet inom byggbranschen och tillhandahåller expertis och precision i varje projekt, stort som litet.

Några exempel på badrumsrenovering

Våra tjänster

Planering och design

Vi erbjuder fullständiga designlösningar som optimerar utrymme och estetik. Vår expertis omfattar materialval och inköp, vilket säkerställer att din vision blir verklighet.

Rivning

Vi hanterar all rivning med noggrannhet och säkerhet, inklusive bortforsling och återvinning av rivningsavfall. Vårt team ser till att arbetet utförs effektivt och med minimal störning.

Installation av El- och VVS

Våra kvalificerade elektriker och VVS-tekniker säkerställer att alla installationer möter de senaste standarderna och fungerar felfritt i ditt nya badrum.

Golv- och kakelarbete

Vi installerar golv och kakel med precision. Välj från ett brett sortiment av högkvalitativa material som kompletterar och förhöjer utseendet på ditt badrum.

Målning och slutlig inredning

Från målning till slutliga detaljer, vårt team tar hand om varje aspekt av badrumsinredningen för att skapa ett stilfullt och välkomnande utrymme.

Varför Välja KM1 Bygg?

Expertis och Erfarenhet

Vår grundare, Erik Byggmästare, har en civilingenjörsexamen i byggteknik och en lång historia av framgångsrika projekt.

Kundfokus

Vi prioriterar dina behov och önskemål genom hela processen, från initiala skisser till det färdiga badrummet.

Kvalitet och hållbarhet

Vi använder endast de bästa materialen och de mest hållbara byggmetoderna för att säkerställa att ditt badrum inte bara är vackert utan också hållbart.

Effektivitet och Minimal Störning

Vi förstår vikten av att hålla tidsramar och budgetar. Våra skickliga hantverkare arbetar effektivt för att minimera störningar i ditt dagliga liv under renoveringen. Vi strävar alltid efter att leverera projekt i tid och inom överenskomna kostnader.

Vill du ha en gratis offert?

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar eller för en gratis offert.